Annonse
Tre personer er sendt til sykehus etter at det begynte å brenne i en bensinstasjon på Nes i Ringsaker mandag morgen. Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad, NTB

Tre til sykehus etter brann på bensinstasjon i Ringsaker

Innlandet politidistrikt meldte om brannen klokken 7.23 mandag. En time senere var røykutviklingen fremdeles kraftig, og naboer ble bedt om å holde dører og vinduer igjen og ventilasjonsanlegg avslått.

Tidlig under brannen var det frykt for eksplosjonsfare, og politiet startet evakuering av boliger i nærheten. En sikkerhetsavstand på 300 meter ble opprettet, men den ble opphevet i 8-tiden.

En beboer med tilknytning til bensinstasjonen ble evakuert, og i alt tre personer ble kjørt til sykehus for sjekk etter å ha fått i seg røyk fra brannen. Ved 11-tiden var to av dem fremdeles innlagt på sykehuset.

– Brannåstedet vil bli undersøkt av kriminalteknikere så snart dette er mulig. Per nå er det ingen opplysninger om hva som er årsak til brannen. To personer er fremdeles innlagt på Hamar sykehus med ukjent skadegrad etter hendelsen, skriver politiet i en oppdatering. 

Samtidig opplyste politiet at brannen var under kontroll. Veien forbi stedet er åpnet, og de evakuerte har fått flytte tilbake til boligene sine.

(©NTB)

Annonse
Annonse