KBS

Burger King mener mugg kan være vakkert

Burger King viser bilder av en muggen Whopper i en kampanje som skal vise det vakre med ikke å bruke kunstige konserveringsmidler.

Publisert Sist oppdatert

Burger King lanserer det de selv mener er en overraskende kampanje som viser en Whopper fullstendig dekket av mugg. I stedet for å vise de klassiske bildene med perfekte og appetittlige burgere har Burger King latt sin velkjente Whopper mugne, for å vise at burgerkjeden nå fjerner alle kunstige konserveringsmidler. Sammen med Norge har også mange andre europeiske land og USA faset ut kunstige tilsetningsstoffer.

I tillegg har kjeden fjernet kunstige farger og smakstilsetninger fra de aller fleste produkter på burgermenyen, samt tilbehør.

– Vår Whopper er helt uten kunstige konserveringsmidler, farge- eller smakstilsetninger. Snart vil all maten vi serverer utelukkende ha ekte ingredienser. Dette er noe vi er stolte av, sier administrerende direktør i Burger King Norge, Rune Sandvik i en pressemelding.

Bildene i kampanjen viser at alt i Whopperen – fra brødet til kjøttet, løken, tomater og den friske salaten – er dekket av mugg. Kampanjen viser også antall dager som har gått siden burgeren ble tilberedt, med teksten «Det vakre med å ikke bruke kunstige konserveringsmidler».

Powered by Labrador CMS