Annonse
Fra venstre: Liv Rita Lindeland, Stavanger jernbanestasjon, Thomas Næss, St. Olavs hospital, Trondheim og Ida Eugenie Miliansen, Bjørkelangen.
Reitan Convenience

Dette er Årets kjøpmenn

Årets kjøpmenn ble kåret på det årlige Riksmøtet til Reitan Convenience Norway, der kjøpmenn, eiere, medarbeidere og leverandører i 7-Eleven, Narvesen og Northland samles. Prisen er en annerkjennelse av dyktig lederskap og god kultur, samtidig som kjøpmennene har levert sterke resultater.

– Prisen for Årets kjøpmann henger høyt i vår organisasjon. Den løfter frem de som jobber godt og i tråd med verdiene våre hver eneste dag, og som alltid setter kunden først, sier administrerende direktør Kenneth C. Olsen i Reitan Convenience Norway.

Det er sterk konkurranse om prisen – til sammen er det over 440 kjøpmenn som vurderes til Årets kjøpmann i henholdsvis Narvesen, 7-Eleven i By og YX 7-Eleven. Noen kjennetegn går imidlertid igjen blant årets tre vinnere: de er dyktige ledere og har levert solide resultater gjennom en sterk forankring i Reitans konsepter og kultur. 

– Vinnerne er respekterte ledere og forbilder i vår organisasjon. De har en ekstrem god serviceinnstilling overfor kundene, og du får virkelig lyst til å handle i deres butikker, sier Olsen.

Årets kjøpmann Narvesen: Liv Rita Lindeland på Stavanger jernbanestasjon 

– Årets Kjøpmann utmerker seg ved å stålkontroll på alt som foregår i sin butikk. Service til kundene står tatovert i pannen på kjøpmannen, og det er meget god stemning i butikken, både blant kundene og de ansatte. Kjøpmannen har et målrettet fokus på å utvikle butikken som en mat- og drikkedestinasjon. Veksten i varesalget de siste fem årene er på hele 33 prosent, noe som beviser at hun har lykkes i et langsiktig perspektiv. Hun er også meget engasjert i utviklingen av Narvesen, noe som vises gjennom en tydelig stemme i Kjøpmannsrådet i Narvesen, er juryens begrunnelse. 

Årets Kjøpmann 7-Eleven By: Thomas Næss, St. Olavs hospital i Trondheim

– Årets kjøpmann i 7-Eleven er en strålende ambassadør for vårt konsept og våre verdier. Vedkommende er en leder som bringer det beste frem i menneskene han jobber med, og er en kollega som alltid stiller opp for andre kjøpmenn og organisasjonen. Butikkene hans holder konsekvent en svært høy standard, og er ledende når det gjelder kvalitet, varetrykk og god stemning. Som leder er kjøpmannen meget respektert, og under hans ledelse briljerer både selgere og butikksjefer med stolthet og tillit. I 2019 kunne butikken vise til 5 prosent vekst, og ellers gode resultater, heter det i juryens begrunnelse. 

Årets Kjøpmann YX 7-Eleven: Ida Eugenie Miliansen på Bjørkelangen

– Årets Kjøpmann vokste opp på bensinstasjon, og hun overtok driften etter sin far for snart ti år siden. Hun er kjent som en person med handlekraft og en som er flink til å se muligheter. I tillegg engasjerer kjøpmannen seg i lokalt næringsliv og er en viktig støttespiller i nærmiljøet. Kjøpmannen har klart en vekst i varesalget på over én million kroner i 2019, og det er særdeles sterkt i et tøft år. Det leveres bra kvalitet i alle oppgaver, og kjøpmannen er en god leder for sine selgere, og setter alltid sammen et vinnerlag. Kjøpmannen er også opptatt av egen utvikling, og går gjennom videreutdanning for å bli en enda bedre leder, er juryens begrunnelse. 

Annonse
Annonse