KBS

Nå kan man bestille Big Mac på mobilen

Denne uken ruller McDonald’s ut mobilbetaling og -bestilling til alle sine restauranter. Gjennom McDonald’s-app-en har du nå mulighet til å bruke mobilen til å bestille mat på din lokale McDonald’s.

Publisert Sist oppdatert

Stadig flere nordmenn foretrekker å bruke mobilen til å både bestille og betale for tjenester og produkter. Nå har det for alvor nådd restaurantbransjen, og denne uken lanserer McDonald’s sin løsning gjennom app-en sin. Fra før har man kunnet få gunstige tilbud gjennom app-en, men nå kan kundene også bruke app-en når de skal bestille og betale for maten din.

– Det har lenge vært målet å utvide app-en til også å kunne ta imot bestilling og betaling, men denne våren skjønte vi at det hastet. Endelig lanserer vi mobilbetaling og -bestilling i samtlige McDonald’s-restauranter landet over. Vi er veldig spente på hva kundene våre synes om den, sier administrerende direktør Børre Kleivan i McDonald's i Norge i en pressemelding.

Denne våren har kundene satt ekstra pris på muligheten til å kjøpe mat gjennom Drive-Through og ikke minst hjemlevering, for å kunne vise hensyn og holde avstand til andre folk. Nå som det også tilrettelegges for å bestille og betale fra egen mobil, håper McDonald’s på enda flere kundebesøk.

– Ikke bare er dette en enkel og fleksibel løsning, men også et positivt smittevernstiltak. Man kan både bestille mens man er på vei til restauranten, men også forhåndsbestille til et tidspunkt man vet at man kommer til å være ved restauranten. Dette gir en mye mer fleksibel bestillingsprosess og gjør at du slipper å tilbringe tid i lobbyen, mener Kleivan.

Powered by Labrador CMS