KBS

Aina Javed Akhtar, daglig leder på Circle K Kjeller, tilbyr når Peppes On-The-Go. Foto: Terje Borud

Nå skal Circle K selge Peppes Pizza over hele Norge

På tirsdag annonserte Circle K, Peppes-Restaurants og Scandza at de gjør Peppes Pizza enda mer tilgjengelig. Gjennom samarbeidet med Circle K øker antall utsalgssteder for Peppes Pizza fra 81 til over 300 over hele Norge.

Publisert Sist oppdatert

Samarbeidet har fått navnet «Peppes On-The-Go!» og innebærer at kunder kan kjøpe Peppes Pizza, spesialutviklet for convenience-kanalen, på over 230 av Circle Ks stasjoner, enten som porsjonspizza eller for å ta med deg hjem.

– Dette har vi sett frem til, og vi er stolte over å få være med på å gjøre Peppes-smaken enda mer tilgjengelig gjennom vår tilstedeværelse lokalt og gjennom vår nye løsning for forhåndsbestilling av mat, sier kategori- og markedsdirektør Ann Helen Våge i Circle K Norge i en pressemelding.

Øker utsalgsstedene

Peppes Pizza On-The-Go er en ny type Peppes Pizza spesielt tilpasset salg som varm over disk hos Circle K.

Administrerende direktør Marianne Lund for Peppes Pizza forklarer at økt tilgjengelighet har vært et viktig fokus ved inngåelsen av samarbeidet.

– Vår misjon er «matglede til folket, uansett situasjon». Vårt samarbeid med Circle K gjør at vi nå når ut til enda flere med vår unike smak. Vi ønsker at Peppes alltid skal være et alternativ, enten når du skal spise ute, bestille hjem, lage pizza hjemme, steke frossenpizza eller om du er ute på farten, sier Lund, i en melding.

Satser på norske råvarer

Inger Lise Eliassen, markedsdirektør i Scandza AS er tydelig på at norske råvarer er en viktig del av nysatsingen.

– Alle Peppes-variantene på Circle K har den fyldige bunnen med sprø skorpe som er myk inni, og med den originale Peppes-sausen. Osten er en spesiallaget blanding fra Synnøve Finden i Alvdal. På Circle K toppes pizzaene med klassiske ingredienser av norske råvarer som skinke, pepperoni eller med kombinasjonen skinke, pepperoni og kjøttboller, sier Inger Lise Eliassen.

Powered by Labrador CMS