KBS

Onsdag lanserte Burger King Gourmet Grill-serien over hele landet. Foto: Burger King

Burger King lanserer gourmetburger

Onsdag lanserte Burger King Gourmet Grill. De nye burgerne er av premium ingredienser med nye smakskombinasjoner. Gourmet Grill-serien vil jevnlig oppdateres med nye smaker.

Publisert Sist oppdatert

Konseptet introduseres med variantene The wild Bar’B’Que og The hot Avocado. De nye burgerne er laget med ingredienser som ekstra tykt norsk storfekjøtt og luftig brioche-brød, i kombinasjon med blant annet syltet rødkål eller hot aioli.

– Det er en klar trend at gjestene våre ønsker seg nye smaksopplevelser, og det er en stor begivenhet for oss å innføre en helt ny burgerserie. De nye burgerne består av de aller beste råvarene, og grilles selvsagt på åpen flamme for den ekte smaken av Burger King, sier markedssjef Heidi Moss i Burger King Norge i en pressemelding.

I forbindelse med lanseringen, blir det i en begrenset periode mulig å kjøpe alkoholfritt øl fra Mikkeller på Burger King. Burgerkjeden og det danske mikrobryggeriet har inngått et samarbeid om den alkoholfrie ølen The King’s Cup (0,3%). Denne er tilgjengelig så langt lageret rekker.

– Vi er alltid på jakt etter de gode smakskombinasjonene, og nå er utvalget av alkoholfritt øl blitt veldig bra. Det gir oss nye muligheter til å matche mat og drikke. Akkurat nå har vi et begrenset opplag av en alkoholfrie Hoppy Wheat Ale. Så er vi spente på å se hvordan dette tas imot av gjestene våre, sier Moss.

Powered by Labrador CMS