KBS

Hittil er det solgt nesten 70.000 pølser gjennom Narvesen og 7-Eleven sine utsalgssteder i Norge.

Gull til Leiv Vidars Go'Veganpølse

Det er The International Taste Institute som har tildelt veganpølsen, som selges på 7-Eleven og Narvesen, gullstjerne.

Publisert Sist oppdatert

– Kun et fåtall produkter i vegankategorien blir tildelt så gode karakterer, sier Ivar Enger, Key Account manager hos Leiv Vidar/Scandza i en pressemelding.

Smaksinstituttet vurderer produkter fra hele verden basert på smak, utseende og kvalitet. Hvert produkt blir testet av flere kokker fra ulike prestisjefylte kulinariske institutter.
Go'Vegan grillpølse ble lansert midt under koronapandemien. Pølsen ble laget i samarbeid med Reitan Convenience. Så langt har veganpølsen solgt over 70.000 pølser.

– Det er ekstra gledelig for oss som har brukt så mye tid sammen med Reitan Convenience. Dette inspirerer oss bare til å stå på ytterligere for å møte fremtidige kunders ønsker og behov til gode måltidsløsninger i Convenience-kanalen, og vi har flere spennende produkter, sier Ivar Enger.

I de beste salgsperiodene har mer enn hver tredje pølse solgt vært en Go'Veganpølse, ifølge pressemeldingen. Kategorisjef Lene Løchen-Jensen i Reitan Convenience mener det viser at også kunder i Convenience-kanalen er opptatt av miljøet og det å kunne ta lettere valg i en travel hverdag.

– Hvis vi kan hjelpe kunder til å ta gode valg og tilby et sortiment som er bredt og velsmakende, vil vi være en relevant kjede for folk på farten også i fremtiden, sier Løchen-Jensen.

Powered by Labrador CMS