Annonse
Mellom klokken åtte og ni holder flere Meny-butikker føråpent for kunder i risikogruppen for koronaviruset.
Koronaviruset

Flere Meny-butikker tilbyr føråpent for enkelte kunder

– Det er opp til hver enkelt Meny-butikk. Dette er en vurdering kjøpmannen gjør selv. Vi har jo store, luftige butikker som gjør det enkelt å holde avstand gjennom dagen, sier kommunikasjonssjef Nina Horn Hynne i Meny.
Kommunikasjonssjef Nina Horn Hynne i Meny.

En av butikkene som har føråpent er Meny CC Vest. Senteret skriver følgende på Facebook: «På morgenen er butikken nyvasket og de andre butikkene åpner ikke før kl. 10, så det vil derfor ikke være noen andre kunder på senteret. Kundene vil også få antibac både på vei inn til Meny CC Vest og i kassene».

– En del eldre, men også de som er i risikogruppen, har signalisert at de er engstelige for å handle mat i butikken, men så vil de gjerne handle selv, eller så har de kanskje ikke noen som kan handle for dem. Da er det fint å kunne gi dem et tilbud der de føler seg ekstra trygge. De kommer til en nyvasket morgenbutikk, hvor stemningen er veldig rolig og fin, sier Horn Hynne.

Per nå tilbyr følgende Meny-butikker føråpning: Meny Tolvsrød, Meny CC Vest, Meny Røa, Meny Åsane, Meny Indre Havn, Meny Bekkestua, Meny Nordstrand, Meny Lambertseter, Meny Borreveien og Meny Horten.
Fremover til matarbeiderne være ikledd røde t-skjorter som minner om å holde god avstand.
Fremover vil de ansatte i Meny være ikledd røde t-skjorter som minner om å holde god avstand.

– Og flere kommer til de neste dagene. Det var Meny Tolvsrød og Meny CC Vest som startet opp først. De andre butikkene er ganske nystartet. CC Vest opplever at dette er et tiltak som er blitt svært godt mottatt. Kundene setter stor pris på det.

– Meny Tolvsrød rapporterer om rørende tilbakemeldinger blant dem som dukket opp første dagen. Det var rolig stemning og god avstand mellom kundene.

De fleste Meny-butikkene som tilbyr dette har åpningstid mellom åtte og ni, men noen kan ha åpent mellom syv og åtte. 

Annonse
Annonse