Annonse
– Hverdagen kan snus på hodet i morgen, og vi har ingen garantier for at ikke også matforsyningen og jordbruket møter en krise. Det har vi lært nå,  skriver Benedicte Randers. Foto: Too Good To Go og Pixabay

Hva har de eldre og korona lært oss om matvaner?

– Var det hyggelig på seniorsenteret i dag?

– Ja, men vi fikk ikke mat!

– Er du sikker på det? De serverte jo kjøttkaker til middag og vafler til dessert.

– Ja, vi fikk ikke mat!

Hun hadde fått mat, men glemt det. Hun glemte mye, så det var ikke så rart. Men når det kom til mat, var hun helt opphengt i at hun ikke hadde spist. Hun hadde jo opplevd andre verdenskrig og etterkrigstiden også, og det satte vel sine spor.

Lese resten?
Løpende abonnement. Fornyer på fullpris (165,- eks mva). Første mnd kr
1,-
Prøv nå — ingen bindingstid
Allerede abonnent?
Annonse
Annonse