Annonse
All matproduksjon setter økologiske og klimatiske fotavtrykk. Målet til Norges Bondelag og Lars Petter Bartnes er å produsere maten på en slik måte at avtrykkene blir minst mulige.

Bærekraftig landbruk for framtida

Bondelaget har nylig vedtatt en bærekraftstrategi for norsk matproduksjon fram mot 2030. Som andre næringer må også vi kunne svare for omverdenen hvordan vi skal være med å nå FNs 17 bærekraftsmål. Når vi definerer bærekraft i strategien vår, handler det om både sosial, økonomisk og miljømessig bærekraft. De tre dimensjonene er alle like viktige, og det er vanskelig å nå den ene uten den andre. Og uten at det er økonomi i det, oppnår vi verken miljømessig eller sosial bærekraft.

Lese resten?
Løpende abonnement. Fornyer på fullpris (165,- eks mva). Første mnd kr
1,-
Prøv nå — ingen bindingstid
Allerede abonnent?
Annonse
Annonse