Nyheter

Mack ble onsdag kåret til årets leverandør i utelivsbransjen. Ketil Bøe mottok prisen for Mack under utdelingen.

Kåret til årets leverandør i utelivsbransjen: – Dette er helt rått

Onsdag ble Macks Ølbryggeri kåret til årets leverandør i utelivsbransjen. – Det viser at vi er knallgode på kvalitet, service og bærekraft, sier direktør for uteliv i Mack Robin Berntsen.

Publisert Sist oppdatert

Hvert år arrangerer Norgesgruppen og Asko servering kunde- og leverandørdager (KLD), med kåringer av årets leverandør, årets kunde, årets produkt og årets utfordrer. Mack var en av tre nominerte i kategorien årets leverandør sammen med kylling produsenten Vestfold Fugl og Hennig-Olsen Is.

– Dette er helt rått. For oss var det stort å bare være nominert, sier Berntsen i en pressemelding.

– Det at vi går frem og vinner, viser bare at hele organisasjonen står på og gjør en fantastisk jobb. Dette er en pris som hedrer den jobben alle gjør daglig.

Les mer: Dette er årets Asko-priser

Dette er juryens begrunnelse:

«I et landskap preget av historiske bragder og miljøbevisst innovasjon, har denne leverandøren satt sitt uutslettelige preg. Etablert i 1877, bryter denne leverandøren grensene som verdens nordligste, og har stått støtt gjennom århundrer med snøstormer og endringer. Med en banebrytende tilnærming til miljøvennlige gjenvinningsemballasjer, har de vært forut for sin tid. Deres øl varianter, som «Isbjørn» og «Arctic Beer», er ikke bare produkter, men symboler på deres dedikasjon til kvalitet og tradisjon.»

Powered by Labrador CMS