Leverandørnytt

Hansa Julebrus feirer 50 år i år. Her er etiketter på julebrusen i 1970.

Hansa Julebrus feirer 50 år

1970 var året da Hansa Julebrus kom for salg i handelen for første gang. For å feire 50-årsjubileet kommer Hansa nå med Hansa Julebrus uten sukker på glassflaske – noe forbrukeren har etterspurt.

Publisert Sist oppdatert

– Det er veldig hyggelig å kunne feire julebrusens store jubileum i dette annerledesåret. Gratulerer til alle i Hansa Borg, store og små julebrusdrikkere og til dagligvarehandelen som har solgt julebrus i sine butikker i alle disse årene, sier Stina Kildedal-Johannessen, leder for kommunikasjon og bærekraft i Hansa Borg Bryggerier AS.

Tradisjoner henger tett sammen med landets ulike regioner. Hansa Borg Bryggerier har valgt å ivareta dette ved å tilby regionale julebrusvarianter produsert fra hvert av sine lokale bryggerier.

– Julebrus skaper engasjement og er populært over hele landet. De fleste har nok sin personlige favoritt; rød, brun eller gyllen, avhengig av hvor i landet de bor. Det er koselig med tradisjonsdrikker som er like selvfølgelige i juletiden i dag som de var for 50 år siden, sier Kildedal-Johannessen, som ikke er i tvil om at rød julebrus er favoritten.

Powered by Labrador CMS