Leverandørnytt

Ti år er gått siden Q Fersk Sjokolademelk ble kåret til Norges beste. – Vi går for ti år til sammen med Norges beste forbrukere, sier Q-sjef Bent Myrdahl.

Jubileum for sjokolademelk

Et tiår har gått siden Q Fersk Sjokolademelk ble kåret til «Norges beste». Nå går Q-meieriet for ti år til, og satser på god hjelp fra skoleungdommen.

Publisert Sist oppdatert

Bakgrunnen for at Q-Meieriene har lov til å kalle sjokolademelken sin for «Norges beste over 10 år», var en smakstest gjennomført av Norstat i januar 2010.

Siden den gang har Q-Meieriene gjennomført flere forbrukertester der resultatet har gitt topplassering gang på gang. Siste forbrukertest ble gjennomført av analyseselskapet «Alt om smak» i januar 2019. Der deltok 214 respondenter mellom 17 og 34 år.

Q-sjef Bent Myrdahl tror han vet hvorfor produktet gjør det bra i smakstester:

– At sjokolademelken er fersk, bidrar til den unike smaken, og vi er helt sikre på at det er grunnen til at den gang på gang blir kåret til Norges beste i ulike smakstester, sier Myrdahl.

– Hvordan skal jubileet markeres?

– Q Fersk sjokolademelk vil være godt synlig i mediebildet under jubileet, med sterk satsning på web-tv, kino og i sosiale medier, opplyser Anne Merete Samnøen, som har produktansvaret.

Sjokolademelken vil også være sponsor for ulike arrangementer, og hovedsponsor for Gamingsenter. Det vil dessuten lanseres ti jubileumsdesign på kartongen i den ti uker lange kampanjen, opplyser hun.

Les mer i ukens utgave av Dagligvarehandelen!

Powered by Labrador CMS