Leverandørnytt

Kokos og ananas rett inn på topplisten

Hansa Borgs «limited edition»-serie Grevens Cider Kokos & Ananas er på kort tid blitt en salgssuksess.

Publisert Sist oppdatert

– Vi har aldri tidligere opplevd en slik fart på en limited edition-nyhet som den vi opplever med Grevens cider med smak av kokos og ananas, sier merkevaresjef for Grevens i Hansa Borg Bryggerier, Lene Hammersvik, i en pressemelding.

Grevens Cider Kokos & Ananas ligger som nummer fire på bestselgerlisten i cider-kategorien i lanseringsperioden fra uke 18 til 21, ifølge tall fra Nielsen. Kun slått av de tre etablerte bestselgerne fra Grevens; Pære, Fruktsmak og Skogsbær, alle uten tilsatt sukker. Produktet har frivillig listing i butikk.

– Vi har aldri før blitt så fort utsolgt fra oss, og 80 prosent av volumet er allerede solgt ut av butikk, forteller Hammersvik.

Dagligvaresalget har generelt vært bra for Grevens-merket gjennom koronatiden. Til tross for begrensede muligheter for innsalg til lanseringsperioden i mai, for å begrense smittespredning, har innsalget av Grevens Kokos & Ananas vært en suksess.

– Dette viser at butikkene har tillit til våre selgere og limited editions fra Grevens, mener merkevaresjefen.

Ananas og kokos er en kjent smakskombinasjon som benyttes i flere kategorier, som te, yoghurt, jus og annen alkoholholdig drikke.

– Under testing før lansering fikk vi ekstremt positive tilbakemeldinger fra testgruppen i alderen 20-30 år. Vi hadde tro på at dette produktet ville slå godt an, men en slik suksess kunne vi aldri drømme om, sier Lene Hammersvik.

Grevens Kokos & Ananas er i tillegg uten tilsatt sukker, noe som treffer på sunnhetstrenden.

Powered by Labrador CMS