Leverandørnytt

Carlsberg Alcohol Free er Norges første alkoholfri øl fra fat.

Lanserer Norges første alkoholfrie øl tappet fra fat

Med Carlsbergs alkoholfrie øl fra kran kan du nå for første gang i Norge få en utepils uten alkohol.

Publisert Sist oppdatert

– Med vårt nye alkoholfrie øl på fat er det nærmest ingen smaksforskjell sammenlignet med den alkoholholdige utepilsen. Dette er «den nye utepilsen», som kundene kan nyte hele uken, sier markedssjef for øl uten alkohol i Ringnes, Henrik Lund i en pressemelding.

Blant de første stedene i Norge som nå kan tilby sine gjester «den nye utepilsen» er Tostrup Uteservering i Oslo. I hovedstaden har det som kjent den siste måneden vært skjenkestopp av alkohol for utestedene, og dette ser ut til å vare til starten av mai måned.

– Vi gleder oss over å kunne tilby våre mange gjester en alkoholfritt øl tappet rett fra fat nå i vårsolen. Vi har sett at de alkoholfrie alternativene er blitt stadig mer populære, sier driftsansvarlig Joachim Langebrekke i Resthon AS i en melding, som driver Tostrup Uteservering.

Fra 2017 til 2019 har salget av alkoholfritt øl vokst med 15 prosent i Norge. Veksten i dette markedet skjer over store deler av verden, og skyldes spesielt den yngre kjøpergruppens fokusering på helse, moderasjon og kontroll.

Powered by Labrador CMS