Leverandørnytt

Markeds- og innovasjonsdirektør Aina Hagen og adm. direktør Thomas Bjarkholm ved produksjonslinjen på Langhus.

Pølsebrødbaker’n feirer 50 år

Pølsebrødbaker’n på Langhus feirer 50 år mandag 11. mai, og har bakt over 6 milliarder pølse- og hamburgerbrød til det norske folk

Publisert Sist oppdatert

– Det eksakte antallet er 6 359 899 954 pølse- og hamburgerbrød sier en stolt administrerende direktør Thomas Bjarkholm i Lantmännen Unibake i en pressemelding.

– Dette viser at nordmenn elsker pølser og hamburgere, og i disse dager er det høysesong for våre produkter. Derfor kjører vi 3 skift i døgnet for å klare å dekke etterspørselen. Det er gode og sikre arbeidsplasser for våre medarbeidere i disse vanskelige korona-tider.

Bedriften har innført ekstra retningslinjer for å sikre produksjonen på Langhus mot smitte. Dette innebærer at alle andre funksjoner utenom produksjonen har fått hjemmekontor.

– Pølsebrødbaker’n er en viktig lokal arbeidsplass og har opp gjennom årene sysselsatt nær 1200 medarbeidere i produksjonen. Vi er også opptatt av å sikre fremtidig rekruttering og er godkjent lærebedrift som tar inn et par lærlinger hvert år. Det er viktig å bevare lokale industriarbeidsplasser og vi har foretatt mange og store investeringer for å sikre at vi også i fremtiden skal være en solid hjørnestensbedrift, sier Thomas Bjarkholm.

– Lantmännen Unibake er opptatt av lokalmiljøet og vi er opptatt av bærekraft. Det betyr blant annet at vi hvert år leverer 900 000 KW med varme til skolen og idrettsplassen som er våre nærmeste naboer. Vi fokuserer også på å redusere matsvinn i produksjonen og på å kutte plast og emballasje. Bare i 2019 klarte vi å kutte over 20 tonn plastemballasje i produksjonen på Langhus, sier markeds- og innovasjonsdirektør Aina Hagen.

– Vi hadde planlagt nabofest og stor bursdagsfeiring, men som for alle andre store sammenkomster, må vi utsette den til forholdene tillater oss å samle så mange mennesker. Men vi lover å komme sterkt tilbake, avslutter administrerende direktør Thomas Bjarkholm i Lantmännen Unibake.

Powered by Labrador CMS