Leverandørnytt

Fra september vil det bli en pause i Hansa Mango IPA-leveransen til dagligvarehandelen, men kommer tilbake i fast sortiment i februar 2021.

Relanseres i 2021 med mål om fast sortiment

Hansa Mango IPA ble første gang lansert som limited edition i 2019. Selskapet tidoblet volumet før relanseringen i februar 2020. Nå håper bryggeriet at de kan tilby Hansa Mango IPA som et helårsprodukt fra februar 2021.

Publisert Sist oppdatert

– Mottakelsen har vært helt fantastisk! I 2020 har vi produsert over 2,5 millioner liter Hansa Mango IPA, altså mer enn 5 millioner halvlitere, sier merkevaresjef Ann-Therese Samuelsen for Hansa i en pressemelding.

Drikkevareleverandøren økte produksjonsvolumet ytterligere i april og har siden mai levert en jevn strøm av produktet til handelen. Det tar rundt fem uker å brygge et brygg med Hansa Mango IPA.

– Vi tok høyde for en svært stor økning i salget i 2020 med tanke på råvarer. Selv om vi fikk sikret oss ekstra leveranser fra USA, har begrenset tilgang i markedet til enkelte innsatsfaktorer ført til at vi ikke har klart å levere nok varer ut til våre trofaste kunder. Vi må derfor dessverre avslutte leveransen av Hansa Mango IPA i september, som også var opprinnelig plan. Vi jobber hardt for å sikre nok innsatsfaktorer, slik at vi kan tilby Hansa Mango IPA som et helårsprodukt fra februar 2021, sier kommersiell direktør i Hansa Borg Bryggerier, Niklas Minken.

Hansa Mango IPA er i fast sortiment i uteliv og vil være mulig å få tak i på barer/restauranter ut året.

Powered by Labrador CMS