Annonse
Siden grensene stengte har Hansa Borg Bryggerier hatt en vekst i salget av Borg øl.
Hansa Borg Bryggerier

Stengte grenser gir økt Borg-salg i Østfold

– Vi er glade for at folk har tatt oppfordringen og handler lokale produkter, og vi merker godt at grensehandelen har stoppet opp, sier administrerende direktør i Hansa Borg Bryggerier, Lars Giil i en pressemelding.

På Borg Bryggerier er de takknemlig for økt lokal støtte i en vanskelig tid. Gill er takknemlig for at beboerne i Østfold, nå en del av Viken fylke, velger lokale varer fremfor annet. 

Administrerende direktør Lars Giil i Hansa Borg Bryggerier er takknemlig for at østfoldingene velger mer lokale varer.

– Vi ser at østfoldingene velger mer lokale varer. Salget av både Borg- og Fredrikstad-øl har økt de siste ukene.

Store deler av næringslivet rammes økonomisk hardt som en konsekvens av korona-pandemien. Stenging av utelivet, avlysing av konserter, festivaler og arrangementer har gjort at serveringssteder og bryggerier over natten har mistet en stor del av omsetningen. For Hansa Borg sin del betyr det tap av omsetning og nødvendige tiltak som permittering av de flest ansatte som jobber med uteliv, samt andre funksjoner.

– Det er tøffe tider, men vi prøver å gjøre det beste ut av situasjonen. Våre flotte medarbeidere stiller fysisk hver dag på jobb i produksjonen, på laboratoriene og på lagrene for å sikre produksjonen, slik at vi kan fortsette å levere øl til dagligvareforretningene, sier Giil i meldingen.  

Situasjonen overvåkes kontinuerlig og Hansa Borg vurderer fortløpende tiltak for å opprettholde produksjonen ved alle sine anlegg, så lenge de kan. Foreløpig forventer bryggeriet å ivareta høy leveranseevne.

 

Annonse
Annonse