Leverandørnytt

Nyheten Gently sparkling Zeroh! kom i fire ulike smaker. Foto: Lerum

– Tidenes produktslipp for Lerum

Lerum har i år lansert brus, en helt ny påleggskategori og en hel rekke nye smaksvarianter. – Med hele 16 nye produkter er dette et av de største produktslippene i Lerums historie, sier Trine Lerum Hjellhaug.

Publisert Sist oppdatert

– Vi har tatt et nytt steg inn i fremtiden med de nye produktene våre, sier fjerdegenerasjonsleder i Lerum, Trine Lerum Hjellhaug.

Ifølge Lerum har Smudi-pålegget solgt bra de siste ukene, og Lerum har sett seg nødt til å øke produksjonen allerede da man har solgt ut de 64 tonnene med det nye pålegget allerede.

– Det er første gang vi lager noe som ikke har eksistert før, og det viser at man helt fint kan være innovative selv om man er forankret i tradisjon og kultur. Det er viktig å vise at det går an å lage pålegg som er helt naturlig, sier Trine Lerum Hjellhaug.

Den sukkerfrie brusen Gently sparkling ZERoh! føyer seg inn i rekken av ZERoh!-produkter fra Lerum. Da Lerum lanserte den sukkerfrie saften ZERoh! i 2013, gikk omsetningen fra null til 111 millioner kroner på tre år. I fjor lanserte Lerum saftisen ZERoh! i samarbeid med Hennig-Olsen. Den ble kåret til Årets Innovasjon av Dagligvareleverandørenes forening, solgte over fire millioner ispinner og omsatte for 30 millioner kroner første året.

Powered by Labrador CMS