Leverandørnytt

Tine opplever økt etterspørsel etter enkelte varer.

Tine trapper opp produksjonen

Tine opplever økt etterspørsel etter enkelte varer og trapper opp produksjonen i utvalgte kategorier.

Publisert Sist oppdatert

– Gjennom å øke kapasiteten på noen av meieriene, omfordele ressurser der de trengs og samarbeide tett med dagligvarekjedene, skal vi sørge for at du alltid finner melk og meieriprodukter i din lokale butikk, sier konsernsjef Gunnar Hovland i Tine i en pressemelding.

Foto Konsernsjef i Tine, Gunnar Hovland.

Hovland legger til at for eksempel når salget av skolemelk er stoppet, kan disse produksjonslinjene gå til å produsere andre produkter. Tine merker stor nedgang på produkter som selges til blant annet hoteller, barnehage, skole og kantiner.

Melkebilene går som normalt

Melkebilene går som normalt, og Tine henter melk fra gårdsbruk over hele landet. Produksjonen på meieriene går også som før og noen steder har selskapet satt inn flere skift for å sikre at det blir produsert nok produkter.

– I tillegg har vi store kjølelager flere steder, og et nettverk av kjøretøy bringer varene til butikker og institusjoner. Vi oppfordrer folk til å handle som normalt, da vil det bli meieriprodukter til alle, sier Hovland.

Stor pågang

Noen kunder melder om å ha opplevd manko på utvalgte meieriprodukter. Konsernsjefen forteller at dette mest sannsynlig har med etterslep etter stor pågang i butikkene i midten av mars.

– Vi opplevde at det plutselig ble solgt mer varer enn noen kunne forutse. Derfor tok det noen dager før alle butikker var fylt opp igjen. Her er vi nå i rute.

Powered by Labrador CMS