Leverandørnytt

Denne serien med glutenfrie, halvstekte produkter kom på markedet i februar i år, og er produsert det nye bakeriet i Ålesund, som Norgesmøllene og Mesterbakeren står bak.

Tradisjonsrik mølle med glutenfri suksess

Det første året solgte Norgesmøllene 140.000 poser med glutenfrie melblandinger. Nå, tre år senere, ligger de an til å selge en halv million enheter med glutenfrie produkter i løpet av året.

Publisert Sist oppdatert

Det betyr at salget har økt med 3,5-ganger på tre år, noe salgs- og markedsdirektør Jan Tvinnereim i Norgesmøllene er godt fornøyd med.

Det er nå drøyt tre år siden Norgesmøllene avsluttet samarbeidet med Schar og lanserte egne, glutenfrie melblandinger i dagligvarehandelen. Møllebedriften, som i over 150 år har solgt glutenholdige korn- og melbaserte produkter til det norske folk, har satset seriøst på glutenfrie alternativer. Det resulterte i at de sent i fjor høst ble kåret til Årets Glutenfrie bedrift av Norsk cøliakiforening.

I begrunnelsen trekker foreningen frem både størrelsen på sortimentet, produktenes kvalitet og deres tilgjengelighet i hele landet. «Norgesmøllene har i løpet av få år opparbeidet et stort sortiment av ulike typer glutenfritt mel og melmikser. I arbeidet vektlegger de viktige kvaliteter som smak, konsistens, utseende og sunnhet», skriver juryen. Og avslutter med «en stor honnør til Norgesmøllene for deres fremragende innsats for tilbud og spredning av gode, glutenfrie produkter!».

Les mer i ukens papiravis!

Powered by Labrador CMS