Fra høyre: Egil «Drillo» Olsen, Produktsjef i Diplom-Is Mie Maagerø Dalen, Markedssjef i Diplom-Is Marianne Grøtte. Foto: Anne-Lene Molland/Diplom-Is.

 

Diplom-Is henter tilbake Drillo-isen

Publisert: 10. februar 2021 kl 23.13
Oppdatert: 11. februar 2021 kl 15.24

Relanseringen av Kræsj Pink i 2020 gikk over all forventing og skapte et stort engasjement. Diplom-Is har igjen åpnet arkivet, og kommer denne gangen med en favoritt fra 90-tallet. 

– Da vi relanserte Kræsj Pink, så vi et engasjement vi aldri har sett tidligere. Nostalgien som følger iskrem-klassikerne er stor, og vi tror folk er klare for enda en klassiker. Denne gangen Drillo-isen, slik alle husker den, sier markedsdirektør Anne Borgen Sturød i en pressemelding. 

Isen kommer til å se ut som 90-tallsversjonen. Den er formet som to fotballer, har et karamell-trekk med biter av cornflakes, og krokankuler med melkesjokoladetrekk inn i vaniljeisen. 

Egil «Drillo» Olsen synes selv det blir moro å få isen tilbake. 

– Det er hyggelig at Diplom-Is ønsker å bringe tilbake isen. Jeg fikk være med på prøveproduksjon hos Diplom-Is i høst, og det var fascinerende å se hele prosessen fra ispinne til ferdig produkt. Jeg husker isen som veldig god på 90-tallet, men må si jeg synes den smaker enda bedre denne gangen, sier Drillo.

Drillo-isen var i isdiskene da Norge kvalifiserte seg til Fotball-VM i 1994 og 1998, og Sturød håper isen kan bringe “Drillo-magi” til årets kvalifisering. 

– Hvis vi ser tilbake på da landslaget kvalifiserte seg til VM, var Drillo-isen til stede begge gangene. Vi er ikke fotballeksperter, men håper landslaget tar seg en Drillo-is før de skal på banen, sier Sturød. 

Isen vil være i butikk fra uke 8.

Ledige stillinger – Dagligvarejobb