Leverandørnytt

Fremtidsløfter på en Coca-Cola-boks

Publisert Sist oppdatert

Blant alle som ønsker at det nye året skal markere starten på en mer normal hverdag finner vi Coca-Cola. For å markere dette inviterer selskapet nordmenn til å plassere fremtidsløfter på sine egne Coca-Cola bokser.

Sommeren 2020 lanserte Coca-Cola «Open» – en plattform for håpefulle, positive kampanjer med utgangspunkt i at verden har endret seg. Den britiske samtidspoeten George the Poet markerte dette med et dikt om hvordan den nåværende situasjonen kan være et utgangspunkt for å sette mer pris på det vi tidligere har tatt for gitt.

Nå setter Coca-Cola i gang sin andre «Open»-kampanje, og denne gangen inviteres nordmenn selv til å innta rollen som poeter: De kan velge løftene og forsettene som best representerer deres håp for fremtiden, og plassere disse på sine egne Coca-Cola bokser.

– Vi vil benytte starten på det nye året til å se fremover. I snart 140 år har fellesskap og samhold vært et gjennomgangstema for våre kampanjer, og de fleste er nok enig i at det nå er viktigere enn noensinne å spre budskap om håp og positivitet, sier Ena Dulas, merkevaresjef i Coca-Cola Norge i en pressemelding.

Coca-Cola Norge inviterer nå nordmenn til å velge løfter for tiden som kommer, og plassere disse på sine helt egne bokser. Boksene kan man bestille og få levert – enten til seg selv, eller som en oppmuntrende gave til noen man er glad i.

– I tillegg vil vi levere bokser til norske butikker med positive fremtidstanker som vi selv har valgt, og ønsker å kommunisere til folk, sier Dulas.

Vegard Harm og Tone Damli er blant dem som er med og fronte den positive kampanjen her i Norge. En annen kjent personlighet som er glad for å støtte opp om kampanjen er Kristiane Aateigen, bedre kjent som Snillegucci.

Både Kristiane og de andre personlighetene vil dele sine løfter for fremtiden, og oppfordrer samtidig nordmenn til å dele sine løfter i deres kommentarfelt.

– Vi kommer deretter til å gå gjennom kommentarfeltene, og samle inn noen av de mest inspirerende løftene til innlegg i våre egne SoMe-kanaler. Slik kan hvem som helst dele sine tanker, og kanskje få dem delt med alle andre her i landet. Vi håper og tror det blir en fin og effektiv måte å la nordmenn dele sine positive tanker og håp for fremtiden med hverandre, avslutter Ena Dulas.

Powered by Labrador CMS