Mat på farten

Pizzabakeren åpner bakeri nummer 200 i Norge

Tirsdag åpnet Pizzabakeren Lillestrøm. Med denne nyåpningen når Pizzabakeren enda en milepæl og passerer pizzabakeri nummer 200 i Norge.

Publisert Sist oppdatert

– Vi har i årevis ventet på å få på plass en Pizzabaker i Lillestrøm og endelig har vi nå lykkes. At Pizzabakeren Lillestrøm også blir pizzabakeri nummer 200 er veldig hyggelig, og markerer også kjeden sin sterke tilstedeværelse på Østlandet hvor antall Pizzabakere nå er kommet opp i 72, sier administrerende direktør i Pizzabakeren Invest AS Jan Henrik Jelsa.

Franchisetakere er Stig Werner Hansen og brødrene Petter og Ståle Johansen. De samme personene er for øvrig også franchisetakere på Pizzabakeren Kløfta og Pizzabakeren Kongsvinger.

Pizzabakeren Lillestrøm er sentralt plassert i bydelen Kjeller med adresse Bregneveien 2G.

– Våre Pizzabakere er plassert der folk bor og skal være en del av lokalmiljøet – det samme gjelder for Pizzabakeren Lillestrøm. Vi ønsker å tilby vår fantastiske pizza med de nybakte bunnene til alle. Selv om vi nå passerer 200 Pizzabakere, er det fortsatt mange nabolag som enda ikke har en Pizzabaker, så går du med en drøm om å starte din egen virksomhet er det bare å ta kontakt, sier Jan Henrik Jelsa.

Pizzabakeren er både den største og raskest voksende take-away pizzakjeden i landet. Mottakelsen i markedet har vært fantastisk og lovordene er mange for pizzaen som smaker mer enn den koster, den med de nybakte bunnene og alle godsakene på toppen.

Powered by Labrador CMS