Intergalaktisk Coca-Cola

Publisert: 28. april 2022 kl 11.52
Oppdatert: 28. april 2022 kl 20.17

Den nye smaken er basert på den tradisjonelle og populære Coca-Cola smaken, men med en tvist. Fargen på den nye brusen har et rødlig skjær som skal symbolisere stjerner, og verdensrommet. Det er med andre ord en «space»-inspirert limited edition fra Coca-Cola som nå lanseres, melder selskapet.

Intergalactic er en del av den nye europeiske kreative plattformen til Coca-Cola; Coke Creations. I dette universet er det i tillegg til den nye smaken, også utviklet innovative AR-aktiviteter som for eksempel en Ava Max konsert som du kan oppleve via QR-koden på etiketten. I tillegg er det utviklet unike designs, en egen Intergalactic-dans og mye mer under den nye plattformen.

Utover våren vil det lanseres flere spennende aktiviteter i Coke Creations-universet i Norge, lover Coca-Cola Norge.

– Vi er spente på mottakelsen til Coca-Cola Intergalactic. Den nye smaken, som baserer seg på den tradisjonsrike og populære Coca-Cola oppskriften, er en spennende og begrenset lansering på verdensbasis. Vi er glade for å introdusere den også her i Norge, som et av de få landene i Europa, sier Tonje Haugen, markedssjef i Coca-Cola Norge, i en pressemelding.

Coca-Cola Intergalactic ble først tilgjengelig hos kiosker, og kinoer, men vil fra første uken i mai også bli å finne i dagligvarebutikkene for en begrenset periode. Intergalactic er tilgjengelig i 250 ml bokser.

Annonse

Ledige stillinger – Dagligvarejobb