Annonse
Europris åpner en helt ny Europris City-butikk på Løren.

Åpner ny Europris City-butikk

– Denne nyheten har vi virkelig gledet oss til å fortelle om, sier eiendomssjef Kenneth Olsen i Selvaag Eiendom, i en pressemelding.

Europris City Løren blir den andre butikken i kjeden med by-konseptet. Butikken åpner i Lørenveien 38 i løpet av november. 

– Løren er et område i vekst. Når vi nå åpner på Løren, mener vi at vi kan tilføre et vareutvalg og tilbud som området ikke har fra før, sier distriktssjef Seher Kalayci i Europris.

Kenneth Olsen er ansvarlig for bygulv i Selvaag Eiendom og har lyttet til Løren-beboernes ønsker inn i arbeidet med å finne en ny leietaker til lokalet i Lørenveien. Han mener Europris er en god match, spesielt med tanke på kundenes ønsker og behov. 

– På Løren er det allerede en god miks av små og spennende butikker med god forankring i lokalmiljøet. At Europris nå flytter inn i gaten med sitt City-konsept er veldig positivt både for beboerne på Løren og for andre virksomheter i området. Det brede utvalget vil bidra til å skape et enda bedre totaltilbud på Løren, sier Olsen. 

Et av de viktigste satsningsområdene for Europris nå er City-konseptet, og så langt er erfaringene veldig positive. 

– Med Gunerius-butikken lanserte vi Europris City-konseptet med redusert vareutvalg og et langt mer åpent butikklokale enn hva man er vant til i tradisjonelle Europris-butikker. Løren blir vårt andre City- konsept i kjeden, men første på gateplan. Her vil det være redusert vareutvalg som Gunerius, men likevel med større potensial til å øke den ved behov og etterspørsel da vi får større lagringsmulighet her sammenlignet med Gunerius, forteller Kalayci. 

Annonse
Annonse