Nyheter

Brødrene Faremo leder Picards satsing i Norge, med Gaël (til venstre) som driftsjef og Yann som daglig leder. Nå har de åpnet andre butikk på norsk jord, denne gang på Majorstuen i Oslo.

Åpnet butikk nummer to

Picard har åpnet sin andre butikk i Norge, på Colosseum-senteret i Oslo. – Vi tror denne butikken vil ligge på 11-12 millioner kroner årlig, sier Yann Faremo i Picard Norge.

Publisert Sist oppdatert

Butikken på Majorstuen åpnet nærmest i det stille 29. april. Koronakrisen gjorde det vanskelig å få tak i alt fra inventar til alle varene i sortimentet.

– Det var en spesiell tid å skulle åpne ny butikk, og det er først nå vi har fått alt på plass, forteller daglig leder Yann Faremo, som sammen med broen, driftsjef Gaël Faremo, styrer Picard-skuta i Norge.

I likhet med den første, norske Picard-butikken, som i fjor åpnet på Frogner, ligger også det siste tilskuddet på Oslos beste vestkant, nærmere bestemt i Colosseum-senteret på Majorstua.

– Dere har en av landets mest kjente Meny-butikker i etasjen over. Hva gjorde nettopp dette lokalet attraktivt?

– Vi er normalt ikke ute etter senterlokaler. Vi foretrekker frittstående butikker, men akkurat dette lokalet passet oss bra. Her er det inngang både fra senteret og fra gateplan. Det innebærer både at vi er uavhengige av senterets åpningstider, og kan ha bord og stoler utenfor butikken. Det siste er et stort pluss, for en del av konseptet vårt er jo at kundene skal kunne innta mat og drikke på stedet, forteller Yann.

Også inne i lokalet er det satt av plass til bespisning, med en lang disk og barkrakker langs fasadevinduet.

Les mer i ukens utgave av Dagligvarehandelen!

Powered by Labrador CMS