Nyheter

Heidi Skaaret, konserndirektør for personmarked i Storebrand og Geir Jostein Dyngeseth, organisasjons- og medlemsdirektør i Coop Norge. Foto: Stian Falk, Storebrand.

Coop og Storebrand inngår samarbeid

Coop har valgt Storebrand som ny leverandør av forsikringstjenester til sine medeiere. Samarbeidet vil gi Coops medeiere gode betingelser på forsikringsprodukter.

Publisert Sist oppdatert

– Coop og Storebrand er begge solide organisasjoner med en lang og stolt tradisjon for å ivareta sine medeiere og kunder på best mulig måte. Medeierne i Coop er aktive og lojale, og vi er svært glade for å kunne bidra til at de nå også oppnår trygghet og frihet gjennom gode forsikringsprodukter til svært konkurransedyktige vilkår og priser, sier konserndirektør for personmarked Heidi Skaaret i Storebrand i en pressemelding.

Avtalen innebærer at medeierne får tilgang til Storebrands skade- og personforsikringer med ekstra gode betingelser gjennom Coops kanaler, under navnet Coop Forsikring – i samarbeid med Storebrand. Medeierne får godskrevet både en velkomstbonus, løpende bonus til sin medlemskonto og på sikt også en bonus dersom kunden er skadefri.

– Vi jobber kontinuerlig med å tilby våre medeiere medlemsnytte både internt i Coop og gjennom samarbeidsavtaler med eksterne aktører. Forsikring er noe alle behøver. Etter en grundig gjennomgang av markedet fant vi at et samarbeid med Storebrand om å lansere Coop Forsikring vil gi Coops medeiere et konkurransedyktig tilbud på pris og vilkår. Vi synes det også er spesielt hyggelig å kunne få tilby Coops medeiere en skadefribonus som gjør at man vil få mer i bonus hvis man unngår skade i løpet av året, sier organisasjons- og medlemsdirektør Geir Jostein Dyngeseth i Coop Norge.

Samarbeidet trådte i kraft 16. november 2020.

Powered by Labrador CMS