Annonse
Coop Mega Kolbotn gikk til topps i Årets matgledebutikk i klassen for fullsortimentsbutikker.
Rema 1000 Skogengikk til topps i Årets matgledebutikk i klassen for lavprisbutikker.
Butikksjef Kjetil Maudal og ass. butikksjef Elin Madsen  i Coop Mega Klepp er stolte over tredjeplassen i årets konkurranse.
Matgledeteamet på Meny Solsiden i Trondheim sikret seg i år andreplassen i Årets matgledebutikk.
Rema 1000 Majorstua sikret seg andreprisen i lavprisklassen.
Obs Rygge er nok en gang på pallen i Årets matgledebutikk. I år ble det tredjeplass i kategorien lavpris.

Dette er Årets matgledebutikker

Vinnerne ble kåret under en digital utgave av det årlige arrangementet Ostens dag.  I klassen for fullsortimentsbutikker ble Coop Mega Kolbotn etterfulgt av Meny Solsiden og Coop Mega Klepp på de neste pallplassene

– Dette er helt fantastisk! Det falt en liten tåre da navnet vårt ble ropt opp, sier butikksjef Vincent Blom Coop Mega Kolbotn, som også vant i 2011.

– Dette betyr utrolig mye for oss, og det er fantastisk å få en slik bekreftelse på at samarbeidet mellom alle våre ansatte fungerer så bra, legger han til.

– Det er så tøff konkurranse i dagligvarehandelen at man må finne en måte å skille seg ut på om man skal lykkes. Vi satser på matglede, og vi ser på salgstallene våre at det virker.

– Dette er det vi brenner for i Coop Mega, og den jobben de ansatte har gjort både på Kolbotn og Klepp er helt fantastisk. Denne seieren varmer vårt grønne hjerte, forsikrer kjedesjef Daniel Kyrre Pedersen.

Mindre er ikke gleden i Rema 1000 Skogen i Bø i Telemark

– Dette er helt sjukt gøy! Det er definitivt det beste som har skjedd i 2020, og er en skikkelig lagseier, jubler ass. butikksjef Birte Hindrum.

– Vi har jobbet mye med med tips, oppskrifter og sameksponeringer, og ønsker å nå ut til kundene med inspirasjon og matglede. Det skal vi fortsette med fremover, også, men først skal vi feire seieren sammen med kundene våre, sier hun.

Rema 1000 Majorstua i Oslo kapret andreplassen i lavprisklassen, mens tredjeplassen gikk til Obs Rygge.

Annonse
Annonse