Annonse
Administrerende direktør Helge Hasselgård i Dagligvareleverandørenes forening (DLF) lover et høyaktuelt program under historiens første digitale høstmøte 15. oktober.

DLF Høstmøte blir digitalt i 2020

Helt siden starten i 1962 har DLF Høstmøte etablert seg som et av årets viktigste møteplasser for lederne i dagligvare- og serveringsbransjen, leverandører og handel.

Høstmøtet har vært arrangert den tredje torsdagen i oktober, og bestått av en innholdsrik fagdag, en unik møteplass, og festkveld med gode bransjekolleger. De siste årene er det Tønsberg som har vært lokasjon for den begivenhetsrike dagen, men 2020-utgaven blir et unntaksår: DLF Høstmøte blir gjennomført digitalt 15. oktober kl. 09:00-12:00.

I en pressemeldingen fra DLF fastslås det at 2020 har vært et unntaksår for alle og på alle måter, og at DLF Høstmøte blir eHøstmøte i år ikke trenger ytterligere forklaring: Ingen vet om samfunnet er tilbake til en eller annen form for normaltilstand i oktober.

– Vi velger å ta konsekvensene av usikkerheten og planlegge noe vi vet vi kan gjøre bra, uansett hvilket smittevernregime som måtte gjelde i samfunnet. Og så snart det igjen lar seg gjøre, skal vi samles til faglige diskusjoner og kollegialt samvær. Det gleder vi oss til, sier Helge Hasselgård, administrerende direktør i DLF.

Han påpeker at det er mange viktige saker på bransjens agenda denne høsten, og lover et innholdsrikt og høyaktuelt program på historiens første DLF eHøstmøte.

I tradisjonens tro skal det også i år kåres vinnere av DLF Utmerkelser, og finalistene vil bli presentert på eHøstmøte.

Annonse
Annonse