Annonse
På lørdag blir det lansert en ny miniserie og Snap Show med Emilie Nereng på Matkanalen. Foto: Magnus Westerlund  
Mat på TV

Emilie Nereng på Matkanalen

– Emilie har nylig lansert en veldig god podcast om mat, som har åpnet svært bra. Hun har en bachelor i ernæring, og er kjent for å lage sunn, enkel og god hverdagsmat. Vi tror veldig mange vil ha glede av hennes tips og oppskrifter. Mange har dessuten litt ekstra fokus på sunt og grønt nå i januar, slik at vi tror vi treffer med serien akkurat nå, sier daglig leder Øivind Lindøe i en e-post til Dagligvarehandelen. 

Matkanalen har spilt inn fem episoder hjemme hos Emilie i vinter og filmer fem nye om to uker, og vil følge på utover. Lindøe forteller at opptakene har gått over all forventing. 

– Emilie er veldig flink til å forklare hva hun lager og er svært godt forberedt på hva vi skal lage. Det er ofte vi får treff på første opptak.

– Tv-utgavene varer en del lenger enn Snap Showene, som er tidseffektive tipsfilmer hvor seerne kan forsere eller gå tilbake i filmen, og sveipe opp for å lese oppskriften.

– Hva kan seerne forvente? 

– Mat som ser spennende ut, og kreative oppskrifter man blir fristet til å prøve å lage hjemme. På Snapchat har vi kortere utgaver, som er ment å treffe våre seere der. Det er i hovedsak jenter og kvinner mellom 13 og 35 år, sier Lindøe. 

Matkanalen ønsker at serien med Emilie Nereng skal være en av de faste seriene seerne kan følge på Matkanalen. 

– Vi holder fast ved at «stand and stir»- kategorien, ren matlagings-tv, er underrepresentert på norsk tv, hvor mat-reality utgjør hovedandelen av matprogrammer. De andre kanalene kan misunne oss at vi får jobbe med henne.

Annonse
Annonse