Annonse
Inger Johanne Claussen, Anneli Lorentzen og Elisabeth Gavelstad fra N.K.S Vestfold og Telemark-Øst viser frem noen av de mange produktene Orkla bidrar med og som skal deles ut til barnevern og familiesentre.

Gir Orkla-produkter til sårbare barnefamilier

Lørdag møttes et tjuetalls engasjerte sanitetskvinner fra Vestfold for å pakke gaveposer med matvarer, hygieneartikler, sjokolade og snacks. Gaveposene skal deles ut til 400 sårbare familier i Sandefjord, Tønsberg, Larvik, Horten og Holmestrand frem mot 17. mai.

– Det var en inspirerende og imponerende lørdag formiddag. Samarbeidet med Orkla setter Sanitetskvinnene i stand til å nå frem til grupper som er særlig hardt berørt av koronakrisen. Det er så fint å se hvor stort engasjement dette skaper blant våre frivillige, sier Generalsekretær i Norske Kvinners Sanitetsforening, Grete Herlofson i en pressemelding, som også deltok på pakkedugnaden.

Målet er å nå ut til dem som ellers ikke er synlige for det offentlige, i håp om å spre litt glede og hjelpe dem der de kan. Familiene som mottar gaveposene med Orkla-produkter fra Sanitetskvinnene er nøye utvalgt etter samtaler med Nav i de ulike kommunene.

– De frivillige i Sanitetsforeningen gjør en fantastisk innsats og bidrar med dette til en litt bedre 17. mai for mange familier som har det ekstra krevende. Dette er en fin start på et godt og givende samarbeid, og vi gleder oss til fortsettelsen, sier Jaan Ivar Semlitsch, konsernsjef i Orkla i en melding. 

Annonse
Annonse