Nyheter

Godtlevert lanserer ny matkasse etter rekordtall. Foto: Sondre Guriby

Godtlevert lanserer nytt konsept etter rekordtall

Godtlevert og Adams Matkasse, som er en del av nordiske Linas Matkasse Group, leverer sitt sterkeste halvår noensinne.

Publisert Sist oppdatert

I første halvår 2020 økte Linas Matkasse Group omsetningen med 10,6 prosent, sammenlignet med samme periode i 2019. I andre kvartal opplevde selskapet en økning på hele 24 prosent. Veksten omfatter samtlige av selskapets markeder og matkasser.

Før renter, skatt og avskrivninger leverer gruppen et justert halvårsresultat på 91 millioner svenske kroner, noe som er en økning på hele 39 prosent sammenlignet med første halvår i fjor.

– Vi har satset hardt på å utvikle våre produkter og våre matkasser, og er svært glade for å kunne se resultatet av det. Covid-19 har stilt store krav til vår evne til å raskt skalere opp driften. Til tross for alle tiltak og forholdsregler knyttet til pandemien er første halvår i 2020 et rekordår for oss. Vi har vært i stand til å levere på den økte etterspørselen og har også opplevd et rekordlavt antall reklamasjoner. På toppen av dette opplever vi at kundetilfredsheten stiger. Det er helt tydelig at kundene opplever at vi bokstavelig talt leverer varene i 2020, sier administrerende direktør Walker Kinman i Linas Matkasse Group i en pressemelding.

Samtidig lanserer Godtlevert ny matkasse. I stedet for faste ukemenyer, kan kundene velge blant over 40 ulike retter, hvorav 20 er nykomponerte hver uke. Alle innkjøp kalkuleres ved hjelp av kunstig intelligens og maskinlæring, for å unngå matsvinn og for å gi kunden relevante tilbud.

– Vi har tatt lange skritt i utviklingen av vår forretningsmodell, og har forberedt oss til å lede det nordiske foodtech-markedet inn i framtiden med innovative produkter og effektive prosesser som er økonomiske og bærekraftige. Med vår nye matkasse lykkes vi med flere viktige faktorer samtidig. Kunden får valgfrihet, vi skaper nye og innovative konsepter, og vi reduserer matsvinnet, slår Kinman fast.

Powered by Labrador CMS