Nyheter

Karolina Grønås Henriksen blir konserndirektør for rødt kjøtt i Nortura.

Hun blir ny konserndirektør i Nortura

Karolina Grønås Henriksen (44) blir konserndirektør for rødt kjøtt i Nortura.

Publisert Sist oppdatert

– Jeg gleder meg veldig til denne utfordringen. Nortura har Gilde som sin merkevare på rødt kjøtt, og den er noe av det aller sterkeste som finnes i norsk dagligvarehandel. Ved å skape konkurransekraft i hele verdikjeden og bygge merkevaren ytterligere, tror jeg få kan slå oss i Norge. Selskapet står overfor spennende endringer og det er denne reisen jeg gleder meg til å ta fatt på, sier Henriksen i en pressemelding.

Etter omorganisering i selskapet er rødt kjøtt skilt ut som eget forretningsområde, ved siden av hvitt kjøtt og egg, Proff og industrisalg, vekstområder samt råvare, medlem, slakting.

Området rødt kjøtt omfatter resultatansvar for hele verdikjeden med produksjon og salg.

Henriksen har lang erfaring fra både detaljhandel, merkevare og proffsalg, og kommer fra stillingen som administrerende direktør i Orkla Lilleborg Profesjonell, hvor hun har levert resultatfremgang over flere år. Hun har også vært salgsdirektør i samme selskap, i tillegg til salgsansvar gjennom flere år i Procter & Gamble.

Henriksen tiltrer senest i slutten av august.

Powered by Labrador CMS