Nyheter

Huurre Norway endrer navn og kutter forbindelsen til deres gamle eier i Finland. – Vi skal bli førstevalget for alle som oppbevarer mat, sier daglig leder i Svalinn, Tarjei Hegland.

Huurre Norway skifter navn

Fra og med 1. desember 2020 skifter Huurre Norway navn til Svalinn. Målet er å bli den foretrukne entreprenøren for næringsmiddelindustrien i Skandinavia.

Publisert Sist oppdatert

Svalinn skal dyrke den unike kompetansen innen skreddersydde kjølte bygg og arealer. Fokuset på hygiene, matsikkerhet og å skape verdi for våre kunder, vil fortsatt være vår styrke, skriver selskapet i en pressemelding.

– Vi skal bli førstevalget for alle som oppbevarer mat. Vår kompetanse innen skreddersydde løsninger hvor hygiene, matsikkerhet og holdbarhet er viktig, vil fortsatt være vår styrke. Vår erfaring er bygd opp gjennom kontinuerlig drift siden 1946, og for de fleste av våre ansatte er fokus på kunder og oppbevaring av mat blitt en livsstil. I kjølte bygg med høye hygienekrav må utførelsen trygges og da kreves erfarne fagfolk, sier daglig leder i Svalinn,
Tarjei Hegland i en melding.

Selskapet samler nå Norge og deres søsterselskap i Sverige under samme profil og identitet.

– En ny, felles profil vil bidra til egen modernisering og fornyelse, og hjelper oss å tydeligere kommunisere våre leveranser. Vi er en rådgivende entreprenør og generer klart mest verdi når vi slipper til tidlig i en planleggingsfase, enten prosjektet er stort eller lite, sier Hegland.

Powered by Labrador CMS