Annonse
Antje Gonera er seniorforsker ved matforskningsinstituttet Nofima og leder en rekke prosjekter knyttet til innovasjonsforskning i næringsmiddelindustrien. Foto: Arne Kongsnes
Antje Gonera er seniorforsker ved matforskningsinstituttet Nofima og leder en rekke prosjekter knyttet til innovasjonsforskning i næringsmiddelindustrien. Foto: Arne Kongsnes  

Innovasjonsfabrikken med de gode hjelperne

Innovasjon. Ordboksdefinisjonen er gjerne fornyelse, nyskapning og forandring – til det bedre. For næringsmiddelindustrien er begrepet gjerne knyttet til nye produkter, tjenester eller produksjonsprosesser.

Antje Gonera er seniorforsker på markedsdrevet innovasjon og leder Nofimas strategiske forskningsprogram «InnoFood - Innovasjon som grunnlag for bærekraftig verdiskaping i matnæringene».

Lese resten?
Løpende abonnement. Fornyer på fullpris (165,- eks mva). Første mnd kr
1,-
Prøv nå — ingen bindingstid
Allerede abonnent?
Annonse
Annonse