Nyheter

Klart for Handle lokalt-kampanje

Butikker som vil delta i Merkur-programmets årlige Handle lokalt-kampanje, må bestille materiell innen 22. september.

Publisert Sist oppdatert

Merkur-programmets årlige Handle lokalt-kampanje går i år av stabelen 17.oktober.

Handle lokalt-kampanjen har blitt en viktig dag for mange nærbutikker. Merkur har gjennomført årlige kampanjar siden 2012, og interessen for å delta har vært økende.

Holdningskampanjen skal få nye og gamle kunder til å se hvor viktig butikken er både som møteplass, servicesenter og salgsstad for dagligvarer. Målet er å redusere handelslekkasjen og stimulere til mer lokal handel.

Det er lagt opp til at Nærbutikkdagen 17.oktober skal være både ei festdag og en kampanjedag. Dei fleste butikkene velger å tilby kaffie og kaker til kundene sine denne dagen. Mange legger opp til ekstra aktiviteter i butikken, og enkelte går ut med spesielle tilbud. Andre benytter anledningen til å invitere ordfører eller lokalavisen på besøk.

Merkur har utviklet helt nytt kampanjemateriell for 2020, i forståelse med de aktuelle butikkkjedene. Kampanjen er åpen for alle nærbutikker og bokhandler som deltar i Merkur-programmet, og det tilbys gratis kampanjemateriell i form av plakater, ballonger og klistremerker.

I tillegg til grunnpakken som blir sendt direkte til butikkene, vil det være mulig å laste ned ekstramateriell fra Merkurs nettside. Her vil det også bli lagt ut materiell til digitalt bruk. Det gjelder logo, vignetter, Facebook-bilde, filter for Snapchat mm. Dette materiellet vil bli gjort tilgjengelig i midten av september, og frist for bestilling av materiell er 22.september.

Powered by Labrador CMS