Annonse
Espen Irwing Swang i Ringerike og Hole Røde Kors med sjekken fra Smurfit Kappa.
Espen Irwing Swang i Ringerike og Hole Røde Kors med sjekken fra Smurfit Kappa.  

Koronastøtter Røde Kors med 120.000

Gaven på 120.000 kroner går til Ringerike og Hole Røde Kors (RHRK), som et bidrag til positive aktiviteter knyttet til koronakrisen i området der bedriften driver virksomhet.

Lokalt ble RHRK tidlig involvert i koronaarbeidet og har siden midten av mars drevet teststasjonen for Covid 19 for Ringerike, Hole og Jevnaker kommuner.

I tillegg til Hjelpekorpset som er den mest eksponerte delen av Røde Kors i Norge, driver de aktiviteter for barn, ungdom, eldre og migranter som har måttet finne alternative driftsmåter i denne perioden.

Espen Irwing Swang er leder Ringerike og Hole Røde Kors:

– For oss er dette en ufattelig god nyhet. Som følge av tiltakene mot smitte måtte vi ta en pause i alle våre normale aktiviteter. Med denne pengegaven blir det lettere å komme i gang med noen av aktivitetene igjen.

Wenche Ravlo er toppsjef i Smurfit Kappa Norge:

– Det er veldig fint å være del av et konsern som ønsker å bidra med midler til ulike tiltak knyttet til Covid 19. Beløpet vi gir i Norge er stort nok til at det gjør en reell forskjell i det viktige arbeidet Røde Kors lokalt bidrar med i forhold til sårbare grupper.

Smurfit Kappa Norge er den norske emballasjevirksomheten i Smurfit Kappa Group, som har 46.000 ansatte ved rundt 350 produksjonssteder i 35 land. Omsetningen i 2019 var 9 milliarder euro.

LES MER | Normilk gir 1 million til lokalt næringsliv

 

 

Annonse
Annonse