Annonse
Nofimas fagfolk, f.v. seniorforsker Marit Kvalvåg Pettersen og senioringeniør Magnhild Seim Grøvlen har undersøkt hvordan kyllingfilet holder seg i både monomaterialet HDPE og sammensatte APET/PE. Foto: Jon-Are Berg-Jacobsen, Nofima.

Kyllingfilet i gjenvinnbar emballasje

Å utvikle emballasjeløsninger basert på materialer som er resirkulerbare er sentralt både for miljøet og Nofimas emballasjeforskere.

– Forsøkene vi har gjennomført i denne omgang er på kyllingbrystfilet, og resultatene for emballasjeløsninger der vi bruker gjenvinnbar plast er lovende, sier seniorforsker Marit Kvalvåg Pettersen i Nofima i en melding.

Lese resten?
Løpende abonnement. Fornyer på fullpris (165,- eks mva). Første mnd kr
1,-
Prøv nå — ingen bindingstid
Allerede abonnent?
Annonse
Annonse