Produktnytt

Lanserer klemmeposer med 70 prosent plantebasert emballasje

I starten av 2020 går Organix over til et nytt plantebasert emballasjemateriale på alle klemmeposer. Organix vil redusere sitt Co2-fotavtrykk med 59 prosent, som fører til en 54-tonns reduksjon av petroleumsbasert plast per år.

Publisert Sist oppdatert

Den nye klemmeposen er laget av 70 prosent bioråvarer, som sukkerrør. Den plantebaserte plasten som brukes i klemmeposen og korken er nøye analysert, og oppfyller matsikkerhet - og kvalitetsstandarder for barnemat.

– For oss er det selvfølgelig en viktig prioritering å bli et mer bærekraftig selskap. Klemmepose-segmentet har hatt en sterk vekst det siste tiåret, og det er viktig for oss å gå over til mer bærekraftige alternativer. Den nye forpakningen er et fantastisk skritt i riktig retning, og vi er veldig glade for å kunne tilby forbruker en klemmepose med plantebasert materiale, sier internasjonal markedsdirektør Anna Hellström i Organix.

Organix ønsket at all emballasje skal være 100 prosent bærekraftig innen 2023. I 2020 vil det komme produkter med nye smaker.

– Den nordiske forbrukeren elsker Just-produkter og babysnacks. Vi streber etter å alltid tilby gode smaker, og vi bruker de beste økologiske ingrediensene, og ingenting annet. Det gjør hele forskjellen, sier Hellström.

Powered by Labrador CMS