Nyheter

Kjøpmann Marvin Våge hos Meny Østerås ga Frelsesarmeen 200 kilo varmmat. Leder Signe Haukvik Haugen for Frelsesarmeens rusomsorg i Bærum synes det var rørende og over all forventning.

Meny Østerås ga 200 kilo varmmat til Frelsesarmeen

Korona-krisen gjør at Frelsesarmeen ikke har tilgang på like mye varmmat. Da tok kjøpmannen hos Meny Østerås i Bærum grep.

Publisert Sist oppdatert

– Jeg visste at ASKO hadde mange varer på lager, og jtok et par telefoner. Vi får inn en liste over hva vi kan kjøpe av ASKO for en billig penge, og da så jeg at det var mye på denne listen som ikke var butikksalgsvarer. Dette var varer vi aldri hadde tatt inn, og som det var liten sjanse for at andre ville gjort. Jeg tenkte da at det var fint å kjøpe inn varer og gi dem videre til Frelsesarmeen, sier Meny-kjøpmann Marvin Våge.

Det var Frelsesarmeen som tok kontakt med Våge for å spørre om han hadde noen plastbegre de kunne få, og om det var noe mat til overs.

Frelsesarmeen fikk hente 120 kilo kyllingkjøttkaker, 60 kilo kyllingfrikassé, 10 kilo stroganoff, samt 24 pakker kyllingsuppe og 36 pakker gulrotsuppe fra Mere Mat.

– For min del er det viktig å gjøre slike ting, spesielt nå som det er så mye som er kjipt. Det gir en god følelse og glede å hjelpe andre. Jeg oppfordrer andre til å tenke denne tanken og gjøre det samme. Frelsesarmeen ble kjempeglade, sier Meny-kjøpmannen, som fikk en god pris fra ASKO.

Les mer i ukens utgave av Dagligvarehandelen.

Powered by Labrador CMS