Annonse
EKSPERTER: Nina Lødrup (til venstre) og Anne-Pia Lødemel er seniorrådgivere i Mattilsynets seksjon for merking og ­kvalitet. Foto: Arne Kongsnes
Anne-Pia Lødemel (til venstre)  og Nina Lødrup og er seniorrådgivere i Mattilsynets seksjon for merking og ­kvalitet.  Foto: Arne Kongsnes  

Nå blir det lettere å se hvor maten kommer fra

Pandemien har økt oppmerksomheten om norskproduserte mat og norske råvarer. Debatten går høyt om villedende merking. Bøndene krever bedre merking av matvarenes opprinnelse. Landbruks- og matminister Olaug Bollestad sa til Nationen at «det kan ikke være sånn at man må ha med forstørrelsesglass når vi handler», og mener særlig dagligvarebransjen må rydde opp.

Lese resten?
Løpende abonnement. Fornyer på fullpris (165,- eks mva). Første mnd kr
1,-
Prøv nå — ingen bindingstid
Allerede abonnent?
Annonse
Annonse