Arbeidsliv

John Cao er ny prosjektmedarbeider i Fiskesprell. Cao vil starte opp i jobben så snart det lar seg gjøre, trolig rundt årsskiftet. Foto: privat

Ny prosjektmedarbeider i kostholdsprogrammet Fiskesprell

Sjømatrådet har ansatt John Cao (30) som ny prosjektmedarbeider i kostholdsprogrammet Fiskesprell. Cao er utdannet klinisk ernæringsfysiolog og har erfaring fra barnehage og skole.

Publisert Sist oppdatert

– Vi er glade for at John Cao har takket ja til stillingen som prosjektmedarbeider i Fiskesprell. Han besitter kompetanse jeg er trygg på vil bidra til å løfte Fiskesprell, i tillegg til at vi får økt kapasiteten slik at vi kan nå ut enda bredere med vårt oppdrag, sier Anna Reibo Jentoft, leder for kostholdsprogrammet Fiskesprell i en pressemelding.

Cao har mastergrad i klinisk ernæring fra Universitetet i Bergen og har en bachelorgrad i human ernæring. Han har lang erfaring med pedagogisk arbeid med barn og unge og jobber nå som lærer- og assistentvikar i skoler, barnehager og SFO i Bergen. Cao har en Associate Degree i musikk, med fordypning i kommunikasjon og amerikansk kultur fra Santa Monica College hvor han også underviste i ernæring og musikk. Han har også arbeidet som VilVite-vert ved Vitensenteret i Bergen.

– Fiskesprell er en utmerket mulighet til å gjøre en positiv forskjell på folkehelsen, og jeg ser frem til å få kombinert min faglige bakgrunn med mine erfaringer fra arbeid med barn og unge for å bidra til programmet. En jobb hos Sjømatrådet i Tromsø vil være et nytt eventyr for meg, og jeg gleder meg masse til å komme i gang, sier John Cao.

Cao vil starte opp i jobben som prosjektmedarbeider i Fiskesprell så snart det lar seg gjøre, trolig rundt årsskiftet.

Powered by Labrador CMS