Nyheter

Kirsti Solem (m diplom) og Bente Krabseth (t.h.) jublet for seieren. Her på scenen med teamleder Stig Robert Olsen og adm.dir. Åsne Havnelid fra Norsk Tipping. Foto: Norsk Tipping

Obs City Lade kåret til Årets kommisjonær

Norsk Tipping har kåret Obs City på Lade i Trondheim til Årets kommisjonær 2019. Prisen med navnet «Gullkrysset» ble delt ut på en konferanse for Norsk Tippings kommisjonærer og handelspartnere i Oslo tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

– Årets vinner av gullkrysset i denne kategorien er en kommisjonær hvor man som kunde opplever førsteklasses kundeservice, høy produktkunnskap og alltid aktivitet i butikken. De ansatte innehar høy kompetanse på Norsk Tippings produkter, og viser stor interesse og engasjement når det gjennomføres kampanjer fra Norsk Tipping, er juryens begrunnelse.

Det var Obs City Lade som klatret helt til topps blant 3650 kommisjonærer.

– Kommisjonærene er uvurderlige partnere for Norsk Tipping. De tusenvis av ansatte i varehandelen er Norsk Tippings ansikt ut mot kundene, og måten de ivaretar oppgavene bak disken på er avgjørende for at Norsk Tipping skal nå målene sine. De gjør en fabelaktig jobb og det er en glede å kunne sette litt ekstra pris på de aller beste, sier direktør for kundemøte Thorbjørn A. Unneberg i Norsk Tipping.

I tillegg til Obs! City Lade, ble disse partnerne hedret med Gullkrysset tirsdag:

  • Årets servicehandel: Narvesen Ørsta
  • Årets dagligvare: Meny Rykkin
  • Årets kremmer: MIX Rensåskiosken, Bodø
  • Årets samarbeidspartner: Dagbladet
Powered by Labrador CMS