Nyheter

PepsiCo Nordic sin donasjon i Norge går til Matsentralens syv matbanker over hele Norge.

PepsiCo Nordic støtter Matsentralen

PepsiCo Nordic støtter Covid-19 avlastningsinstanser i Norge med en donasjon på 450.000 kroner til Matsentralen.

Publisert Sist oppdatert

Denne donasjonen er en del av en større donasjon fra PepsiCo Nordic. I hvert av de nordiske landene mottar en veldedighetsorganisasjon med fokus på å hjelpe til med måltider en donasjon fra PepsiCo Nordic. Totalt vil 300.000 næringsrike måltider gå til trengende barn og familier i de fem landene.

– Koronakrisen har påvirket alle i samfunnet vårt, men aller mest de mest utsatte i samfunnet. Det betyr mye for meg og våre ansatte å kunne bidra til Matsentralens arbeid med å gi balanserte, sunne og næringsrike måltider til de som trenger det mest. Vi er stolte av arbeidet Matsentralen gjør, sier administrerende direktør Anders B. Pedersen i PepsiCo Nordic i en pressemelding.

PepsiCo Nordics donasjon i Norge går til Matsentralens syv matbanker over hele Norge. I tillegg vil donasjonen støtte pilotprosjektet «Matsentralen Kjøkken», hvor næringsrike måltider tilberedes av mat fra Matsentralens lager.

– Som matbank og veldedig organisasjon, er vi 100 prosent avhengige av velviljen fra et bredt spekter av sponsorer. I disse vanskelige tider har etterspørselen etter mat fra matbankene våre økt med opptil 50 prosent, så det å få økonomisk støtte fra PepsiCo slik at vi faktisk kan håndtere en så dramatisk økning er virkelig en velsignelse, sier styreleder i Matsentralen Cristiano Aubert i en melding.

Powered by Labrador CMS