KBS

I sommer åpnet Circle K et nytt veiserviceanlegg på Bamble i Telemark. Nå kan stasjonsdriver Lindy Haukedal Fredag juble over at stasjonen er kåret til den viktigste nyåpningen i Europa i den internasjonale bransjepriskåringen NACS-Awards.

Prestisjepris til Bamble-stasjon

Circle K E18 Bamble er kåret til «Most important store of 2020» i NACS-Awards.

Publisert Sist oppdatert

NACS International Convenience Retailer of the Year Award er en årlig kåring i regi av den globale bransjeforeningen NACS, som samler toppledere fra hele dagligvare- og drivstoffbransjen hvert år. Circle K E18 Bamble vant i år prisen foran to britiske butikkonsepter, nemlig Morrisons Market Kitchen i Manchester og Asda on the move i Walsall.

– Vi står i en tid med enorme endringer innen mobilitet. Denne prisen er en anerkjennelse av at Norge ligger helt i front av utviklingen, og at vi i Circle K tar gode valg for å møte behovene til fremtidens reisende kunde, sier norgessjef Sverre Rosén i Circle K i en pressemelding.

Stasjonsdriver Lindy Haukedal ved Circle K E18 Bamble, som ble åpnet av samferdselsminister Knut Arild Hareide i juli i sommer, forteller at hele gjengen er stolte over å ha vunnet prisen den internasjonale bransjeprisen.

– Jeg kan nok snakke på vegne av alle som jobber her, nå jeg sier at vi er veldig stolte. Sånne opplevelser gjør det ekstra gøy å gå på jobb hver dag, i tillegg er det stas at vi kan sette lille Bamble på verdenskartet! Vår stasjon er rigget for å imøtekomme behovene til alle som ferdes langs veien. Derfor var det veldig treffende da juryen trakk frem at kundene får dekket alle behov hos oss, med minimal kontakt med andre mennesker. Eksempelvis gjennom å bestille varene rett ut i bilen. Det har vært et viktig fokusområde for oss gjennom dette året, sier Haukedal.

Veiserviceanlegget er ifølge Circle K bygget for å møte dagens og fremtidens krav, ligger sentralt plassert langs E18 i Telemark, og er med sine 36 mål landets største.

Powered by Labrador CMS