Nyheter

Slik så pantelappen ut for den heldige vinneren. Foto: Privat

Skulle kjøpe lunsj - ble millionær

Torsdag ettermiddag skulle en 26-åring fra Sandnes på sin lokale Rema 1000-butikk for å kjøpe lunsj, handle litt mat og pante flasker. Da han var ferdig, hadde han blitt millionær.

Publisert Sist oppdatert

Inne på Rema 1000 Sandved i Sandnes gikk han først for å pante flaskene sine.

– Det sto en annen dame inne i panterommet, og jeg vurderte å slippe henne forbi. Det er jeg glad jeg ikke gjorde, sier mannen i en pressemelding.

For foran panteautomaten så valgte han å trykke på Røde Kors-knappen og delta i Pantelotteriet, til tross for at pantebeløpet var på hele 284 kroner.

– Jeg hadde akkurat levert tilbake en høyttaler på en butikk, og fått en del penger igjen. Så jeg følte at jeg hadde så mye penger at jeg kunne støtte Røde Kors med dette beløpet. Og så hørte jeg en fanfare, men trodde jeg bare hadde vunnet 50 kroner eller noe sånt, forteller han.

– Helt skjelven

Ut av automaten kom det en ekstra lang lapp, men svært mange nuller.

– Jeg slet med å lese hva som sto, og skjønte ikke om det var 1000 eller 100.000 eller hva det var. Plutselig skjønte jeg at det sto én million kroner på lappen. Da ble jeg helt skjelven, sier den heldige vinneren, som ønsker å være anonym.

Han hadde akkurat bedt om å få noen ekstravakter på jobben, for å tjene seg opp litt ekstra penger til julehandelen.

– Plutselig var ikke lønnen fra de vaktene så viktige lenger. Da vurderte jeg å be om fri igjen siden jeg så at jeg hadde blitt millionær, sier han.

Han rakk å få en gratulasjon fra kvinnen i panterommet, før han dro til kassen.

– Jeg følte meg såpass rik at jeg tok med meg noen dyre bær på veien ut, sier han med et smil.

To pantemillionærer

Sandnes-mannen vant ett år etter at det gikk en milliongevinst i akkurat den samme butikken. Hos Rema 1000 Sandved var det god stemning sist torsdag.

– Det er jo helt utrolig at noen vant her igjen, og vi få bare gratulere den heldige vinneren. Det er stor stas å være en de få butikkene som har to pantemillionærer, sier kjøpmann Gjermund Furenes i en melding.

– Det er mange som deltar i Pantelotteriet hos oss, og det virker som kundene våre synes det er en enkel og spennende måte å støtte Røde Kors på her i distriktet, sier han.

Powered by Labrador CMS