Nyheter

Slik ser pantelappen ut som viser at mannen fra Kristiansand er millionær. Summen viser at han vant to gevinster, en på én million og én på femti kroner. Foto: Privat

Skulle underholde sønnen sin - vant en million

Lørdag trengte en mann i 30-årene å finne på noe å gjøre med sin fire år gamle sønn. Løsningen ble en tur på butikken for å pante. Det endte med million-gevinst.

Publisert Sist oppdatert

– Vi hadde ikke noe spesielt å finne på, så da tok vi med en pose med pant og stakk på butikken her i Kristiansand. Det ble en helt surrealistisk opplevelse, sier vinneren i en pressemelding, som ønsker å være anonym.

I 13-tiden på Extra Fagerholt valgte mannen å trykke på Røde Kors-knappen, og satset pant for 79 kroner.

– Jeg pleier alltid å bruke pantepengene i Pantelotteriet, men det er jo mest for å støtte Røde Kors. Så kom det en fanfare, og så sto det at jeg hadde vunnet. På pantelappen var det veldig mange nuller og jeg skjønte ikke helt hva det sto. Det kunne virke som jeg hadde vunnet femti kroner. Men så sto det én million og femti, men jeg trodde fortsatt det bare var tull. Så jeg spurte en ansatt i butikken, og han bekreftet at jeg faktisk hadde blitt millionær, sier mannen fra Kristiansand, som da hadde vunnet to premier - én på en million og én på femti kroner.

– Det var en sprø og surrealistisk opplevelse å vinne så mye penger. Jeg kan fortsatt ikke helt tro det. Sønnen min skjønte at vi vant, men han er for liten til å forstå hvor mye det er. Men han fikk litt godteri for å feire, så han ble veldig fornøyd, sier vinneren.

Hva pengene skal brukes til er ikke helt bestemt, men noe av det skal gå til å betale ned litt gjeld.

– Vi skal bruke pengene fornuftig og på noe familien kan få glede av. Noe gir vi nok til veldedighet. Kanskje vi etterhvert kan få kjøpt et litt større hus, sier han.

Powered by Labrador CMS