Annonse
Til daglig jobber de med helt andre ting. Dugnaden i fabrikken ble en lærerik opplevelse for Jan Tore Flak (fabrikksjef), Espen Stav Hansen (PU-direktør), Monica Eik-Nes (direktør forretningsutvikling) og Thomas Mjølhus (business controller). I forrige uke ble de plassert i helvare-avdelingen for å bidra med vakuumering av hel spekepølse. Foto: Grilstad AS.

Smittevern og dugnad reddet produksjonen hos Grilstad

Både konsernledelse og administrasjon ble satt i arbeid for å opprettholde produksjonen. – Hadde det ikke vært for de gode smitteverntiltakene, og at hele organisasjonen stilte opp, ville hele fabrikken blitt stengt og alle ansatte satt i karantene, sier driftsdirektør Morten Letnes i en pressemelding.

I oktober ble over 30 medarbeidere på Grilstads produksjonsanlegg i Trondheim satt i ti dagers karantene etter at det ble påvist koronasmitte hos fire medarbeidere.

Lese resten?
Løpende abonnement. Fornyer på fullpris (165,- eks mva). Første mnd kr
1,-
Prøv nå — ingen bindingstid
Allerede abonnent?
Annonse
Annonse