Nyheter

Clausthaler Original og Clausthaler Dry Hopped ble nylig sertifisert med «Superior Taste Award».

Superior Taste Award til Clausthaler

Clausthaler Original og Clausthaler Dry Hopped ble nylig sertifisert med «Superior Taste Award» for sin høye kvalitet av velrennomerte International Taste Institute.

Publisert Sist oppdatert

International Taste Institute er et verdensledende institutt i evaluering og sertifisering av mat og drikkevarer. Produktene blir testet av profesjonelle smakseksperter, ønologer (vinmakere), master sommelierer og Michelin-kokker. Testene foregår individuelt av over 200 jurymedlemmer. For å sikre objektiv evaluering blir varene blindtestet.

– Det en økende etterspørsel etter alkoholfritt øl, og med økt etterspørsel kommer også økt utvalg og høyere kvalitet. Dette tillater flere å nyte alkoholfritt øl uten at det går på bekostning av smaken. Denne prestisjetunge annerkjennelsen fra Taste Institute bekrefter at Clausthaler-variantene har høy kvalitet av internasjonal standard, sier merkevaresjef for Clausthaler i Hansa Borg Bryggerier, Lise-Katrine Larsen i en pressemelding.

Foto Merkevaresjef for Clausthaler i Hansa Borg Bryggerier, Lise-Katrine Larsen.

Salget av både alkoholfritt øl og lettøl øker i Norge. Forbrukerne ønsker seg drikker som er forfriskende, har mindre bitterhet, mer smak og også drikker som er noe annet enn bare øl.

– Økt salg av alkoholfri drikke henger sammen med andre trender i samfunnet. Med mer fokus på helse og velvære, studier, karriere og ønske om kontroll, blir det mer attraktivt med alkoholfrie drikkevarer, forklarer Larsen.

Clausthaler har flere alkoholfrie ølvarianter i utvalget sitt; Clausthaler Original, Clausthaler Dry Hopped, Clausthaler Pale Lager, Clausthaler Weizen, Clausthaler Radler Lemon og nyheten Clausthaler Ralder Grapefruit.

– Vi har tro på at markedet for alkoholfritt og alkoholsvakt øl vil fortsette å vokse her til lands og jobber aktivt med å tilby gode drikkeopplevelser. Det blir spennende å følge utviklingen til Clausthaler Radler Grapefruit, sier Larsen. Produktet har allerede fått høy score i flere tester og vi har mottatt svært gode tilbakemeldinger fra forbruker.

Powered by Labrador CMS